Elementor #1580

Hur länge räcker Eco Lyx deodoranten?

Den stora på 75 ml räcker minst 3 månader och den lilla på 15 ml räcker 2-3 veckor.

 

Har deodoranten testats på djur?

Nej. Absolut inte.

 

Passar deodoranten för mig med känslig hud?

Ja, det gör den. Så vida du inte är allergisk mot någon av ingredienserna i deodoranten. Den här deodoranten är framtagen med just känslig hud i åtanke. 

Vad är de små småa kornen i deodoranten?
Det är bambu. För mig är det viktigt att det är bambu utan nano partiklar och därför har jag valt bambu med större partiklar och det är dessa du känner i deodoranten. Det är dock inget du känner av när du väl har applicerat den.Varför säljs deodoranten i plastförpackning?
Jag testade flera olika material innan jag bestämde mig för just polypropylen (PP) plast. Jag ville ha deodoranten i en deodoranthylsa vilket uteslöt ien del material. Det stod till slut mellan papp-hylsa och PP-hylsa. Papphylsan blev väldigt kladdig och fläckig bara efter några anvädningar och kändes allt annat än fräsch. Den gick inte heller att återanvända. När jag fann deohylsan i PP-plast och testade den uppfyllde den de krav jag hade. Den går utmärkt att återvinna eller återanvända. Den tål fukt, väger lite och förpackningen kännas fräsch vid användning. PP-plast är biologiskt nedbrytbar (bryter ner till kol och väte) och genererar inte giftiga gaser vid förbränning. 

 

Det uppstår en lite ”pirrig”  eller kliande känsla när jag applicerar deodoranten. Vad är det?
Det är magnesium. Det är inget du behöver oroa dig för utan det kan uppstå en ”pirrande” eller kliande känsla för en del när man först applicerar magnesium. Det är vanligtvis ett tecken på låga magnesiumnivåer i kroppen och avtar när nivåerna ökar.Passar deodoranten till män?
Ja, absolut. Det här är en unisex deodorant som passar de allra flesta. 

Price Based Country test mode enabled for testing Finland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari